Hondenpension en trimsalon

Welkom bij VERIKA , een totaalconcept om uw hond en kat extra te verwennen.

VERIKA werd in 1979 opgericht door mijn moeder als trimsalon voor hond en kat in de Meenseweg te Ieper. Zo ben ik reeds van jongs af aan vertrouwd in het wassen en knippen van honden & katten en dit met mooie resultaten.

Ondertussen zijn we verhuisd naar Zonnebeke waar we het hondenpension "de bosrand" overgenomen hebben om onze klanten nog beter te kunnen dienen met een honden- en kattenhotel, in een landelijke omgeving. Mijn droom werd werkelijkheid. Namelijk van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. De honden en poezen worden hier met de meeste vakkennis en liefde omringd.

In het verleden heb ik mijn kennis doorgegeven door les te geven bij Syntra Veurne en Kortrijk als docent hondentrimmer, pensionhouder, gedragsbegeleider en hondenfokker maar dit heb ik helaas moeten stopzetten wegens het grote succes in mijn eigen zaak waar ik me nu ten volle wil inzetten voor onze vakantiegasten en mijn eigen honden, waar ik af en toe een nestje mee fok. Dwergschnauzers en riesenschnauzers maken al jarenlang deel uit van ons gezin. Ook zijn we begonnen met het houden van eenĀ pointer die nu ook deel uitmaakt van onze kennel du Morcaro. Deze naam vloeit voort uit mijn 2 lieve dochters Morgane en Caro. Ook zij zijn gepassioneerd door honden en katten, in feite door dieren in het algemeen, zoals iedereen die hier werkt.

De katten worden in een apart verblijf gehouden waar ze de honden niet kunnen horen of zien en waar ze rustig hun vakantie kunnen beleven.

Willen jullie er eens een weekendje of een langere periode van tussenuit, dan zullen ons team jullie lieveling met de beste zorgen en met veel liefde omringen. Het bijzonderste is dat de honden en katten zich goed voelen tijdens hun verblijf hier en we hopen jullie dan ook binnenkort te kunnen verwelkomen.

Voor meer info, foto's en videos volg ons op Facebook